15 Oct, 2022

Atrium Ljungberg Q3

Uppdaterad:
31 Jan, 2024

Atrium Ljungberg Q3 Kvartalsrapport

 

Atrium Ljungberg släppte kvartalsrapporten för Q3 igår och är en av mina 2 fastighetsaktier, Castellum är den andra. Ägde även Hufvudstaden, men gjorde exit för nån månad sedan. Mina fastighetsaktier utgör 11,5% av portföljen. 

Jag har ett google ark som är öppen för alla där jag fyller i 2 nyckeltal varje kvartal och även en förväntning inför nästa kvartal. Ingen avancerad uträkning utan tittar historisk utveckling. Arket fyller jag i dagen då kvartalsrapporten släpps. Min förväntning inför Q3 var ett förvaltningsresultat på 9 kr (rullande 12 månader) och utfallet blev 9,5 kr.
 

Atrium Ljungberg Q3


Nedan bilder är tagen från mitt google ark som är öppen för alla och aktiekursen uppdateras automatisk. Atrium Ljungbergs förvaltningsresultat har pendlat mellan 8-10 kr sedan 2017. Det har inte direkt blivit några bra utdelningshöjningar, däremot har det funnits bra tillfällen att köpa in sig på. 

 

Atrium Ljungberg kvartalsrapport


 

 

kvartalsrapport Atrium Ljungberg


"Atrium Ljungberg har levererat en stabil utdelning där den effektiva utdelningstillväxten de senaste 10 åren har varit 7% per år. Sedan börsintroduktionen 1994 har utdelning i kr/aktie aldrig sänkts."

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.