16 Oct, 2022

Investor 13,9% andel. Portföljen ner -19,5% YTD

Uppdaterad:
31 Jan, 2024

 

Det är mindre än 3 månader kvar av börsåret 2022 och det ser ut som jag slår index i år. Om man tittar tillbaks i min historik så har det typ varit så att jag överträffar index vartannat år. Inför nästa år bör jag analysera och se om jag kan slå index även då, funder på att öka i fastigheter då. 

Det har skett mycket förändringar senaste 2 veckorna i portföljen. Sålt majoriteten av XACT Norden Högutdelande, köpt Investment AB Spiltan och Latour. Kommer att fortsätta göra det med resten.

Holmen har jag också börjat sälja och tankar istället på med Lundberg. Substansrabatten på 7% och den indirekta rabatten Industrivärden 14% lockar väldigt mycket. Även Hufvudstaden handlas på rabatt. Holmen finns ju ändå med i Lundberg och har en andel på 20%.

Så fort det hittas en lösning på kriget, tror jag att börsen kommer kunna rusa ordentligt. 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.