27 Jan, 2017

Utgifter 23 445 kr och Sparkvot 36,7%

Siffrorna är från 25 Dec - 25 Jan.

Min sparkvot för Januari månad hamnade på 36,7%, det är väldigt högt och beror på att jag har en dubbel lön till och med Juni från min gamla arbetsgivare. Förra månaden hittade jag en mycket användbar app i min telefon och måste säga att det blivit tydligare för mig att följa upp och därmed minska utgifterna, som för den här månaden hamnade på 23 445 kr. Det är en reducering på 8,6% eller rättare sagt 2 212 kr, ändå fanns det några höga engångkostnader den här månaden. Reduceringen beror på att jag sagt upp fackförbund, försäkringar, antivirus program och sedan satte jag upp några budget mål, som hjälpte mig. Se bilder nedan.

Mindre restaurang besök vart det den här månaden. Kan tilläggas att jag även har ett kort, rikslunchen på 1500 kr. Så budgeten för mat+restaurang var   3700 kr och utgiften 3 123 kr.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.