5 Feb, 2017

Utdelningar Januari månad 923 kr

 

 

 

Klicka på bilden ovan för att kunna se den interaktivt och kolla på de underliggande värdena. Den röda stapeln är utdelningar för i år (Januari), blåa är förra årets och gula är årets mål.

 

Jag fick totalt 923 kr från Amasten Pref, Klövern Pref, Canadian Western Bank, Boston Pizza, Realty Income, BlackRock BLE, Walmart och Canadian Northview REIT.

 

Utdelningen för den här månaden räcker inte alls till att nå målet och om det inte var nog så slår jag inte ens förra årets utdelning. Förklaringen ligger i att det sålts en stor andel av Fastighets preferensaktier och investerats i vanliga stamaktier, bl. a mycket i HM, Bravida och Castellum.

 

I diagrammet nedan kan ni se hur stor andel av mina utgifter som täcks av passiva inkomster i form av utdelningar. Talen är beräknade på 12 månaders rullande basis, det innebär att jag räknar ihop förra årets utdelningar från Februari och adderar Januari månads utdelningar.

 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.