14 Mar, 2017

110 % uppgång idag!

2016 var ett år som kännetecknades av många börsintroduktioner. 

Aktiepappa deltog i ganska många av dem  och en av dem var VideoburstVideoburst är ett företag som tillhandahåller möjligheten för företag att göra egna videos. Vi har tidigare skrivit om dem och vi är både aktieägare och kunder till Videoburst. De senaste månaderna har just den första delen; aktieägandet, mest varit en plåga då aktien som noterades på 2 kr per aktien har vandrat mellan 1,30 och 1,60 kr med undantag från en topp på 3,24 i september 2016. 

 

Både jag och Aktieflickvännen har köpt aktier i Videoburst och snittat ner oss några gånger och med ett innehav om totalt 28 000 aktier så kommer självklart dagens nyhet om ett samarbete med Google som en skänk från ovan. Det är inte varje dag man har en enskild aktie som går upp 101 % på en och samma dag.

 

 

 

 

Läs gärna mer om Videoburst:

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.