20 Mar, 2017

Lång arbetsdag i Oslo på Large Cap bolag

 

Nu är man äntligen hemma efter att ha haft en lång arbetsdag i Oslo. Åkte iväg Söndags runt 16 och kom hem nyligen, passade även på att köpa lite Baileys och godis från Cloetta :), då det är Tax Free ifrån Norge. Har varit lite off i bloggen senaste dagarna då det varit mycket annat, kan även nämna att jag registrerat en enskild firma där jag kommer att omsätta runt 19 000kr.

 

Det är väldigt viktigt att trivas på jobbet och känna att arbetsuppgifterna motiverar än och att man har en bra relation till arbetskamratern. Jag trivs väldigt bra med båda delarna och att jobba i ett börsnoterat Large Cap företag gör det ännu roligare.

 

Jag började här för inte så länge sen, drygt 8 månader sen då jag vart uppsagd på andra jobbet. Har haft dubbelinkomst sedan dess och snart får jag inte någon mer dubbellön :(. Se mina tidigare inlägg angående detta. 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.