6 Apr, 2017

Projekt "indoktrinering" av Dottern + 94 965 kr

 

 

Bilden ovan som ni ser är min dotters portfölj som är 9 år och har 9 år kvar tills det blir hennes egna kapital på riktigt vid 18 års åldern. Jag har märkt att hon trots sin låga ålder så har hon ett ekonomisk intresse, som är helt klart över sina jämnåriga.

 

Hon tillhör inte den över halvan i skolan på läsa, skriva eller matte, men kan bli enormt skicklig inom detta område om hon får rätt stimulans av mig. Jag har sakta men säkert jobbat in mig och väckt hennes intresse och hon har börjat ställa en del genomtänkta frågor till mig angående aktier, utdelning och direktavkastning mm. Gissa om jag blir exalterad av detta :)!

 

För att sporra och höja hennes motivation, så har vi tillsammans gjort en blogg, där hon ska få skriva om sina tankar kring pengar/aktier, vardag och sin depå tillsammans med mig. Det är helt och hållet hennes egna ord, där jag hjälper henne med stavning och ställer frågor som hon sedan besvarar och uttrycker detta i bloggen. Kika gärna in där, som heter Klokadottern !

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.