23 Sep, 2017

Investerar-SM 2017

 

 

Investerar SM är tillbaka ooch jag har så klart anmält mig tillsammans med flera andra kända Blogg och Twitter profiler. Tävlingen ger både nybörjare och profesionella investerare att handla med över 8 000 st olika värdepapper till realtidskurser och tävlingsdeltagare som genererar högst avkastning vinner fina priser.

Tävlingen pågår mellan 2-13 Oktober och det går att handla vanliga aktier men även index, råvaror, räntor och valutor. Anmäl dig redan nu.

Jag tittar redan nu vad jag själv kommer att satsa på och det kommer så klart inte vara något "Sparaklokt" i den investeringen. För att ta hem första platsen i den här tävlingen gäller det nog att maximera chansen med "hävstångs papper"

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.