6 Oct, 2017

Månadsrapport September + 51 728 kr

 

 

Vilken resa det har varit senaste 2 veckorna för oss aktiefantaster och vi som vågat hålla kvar på sina aktier. Jag har mognat enormt mycket i min investeringsstil och värdeförändringar både upp och ner påverkar inte mig så mycket. Det viktiga är mina utdelningar och tillväxten. 

 

Placera skrev idag ; " Frågan inför fredagens börsdag var naturligtvis om vi skulle få en femtonde dag med obruten börsuppgång, något som tidigare aldrig skett."

 

Jag kommer i alla fall inte ihåg om en sån här situation med  14 dagars börsuppgång och gjorde det bra med att investera mer under dippen. Nu har jag inga likvider kvar och min krigskassa är slut, däremot kommer min sparkvot att höjas avsevärt nu i framtiden.

 

I veckan kommer jag skriva om min Bolåneportfölj och mina utdelningar hitills i år. Vi närmar oss slutet av året och frågan är om min depå uppnår mitt mål när det gäller utdelningar för året.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.