Analys
17 Oct, 2017

Information om TradeVenues databaskrasch tis 17 okt

Igår kväll kraschade vår databas, vilket har gjort att sajten legat nere sedan dess (ungefär ett dygn). Både vår webbyrå (Awave) och serverleverantör (Ipeer) har jobbat konstant sedan igår kväll för att lösa problemet. 

Nu har vi lyckats få upp en backup av sajten från i fredags. Detta innebär dock några (tillfälliga) fel på sajten. Alla börskurser är felaktiga. Dessa håller vi dock på att uppdatera, och förhoppningsvis är det åtgärdat redan till imorgon bitti. Utöver detta har allt material som skapats på sajten sedan i fredags försvunnit (förhoppningsvis tillfälligt som sagt!). Blogginlägg, kommentarer, mm. Ipeer jobbar på att laga den trasiga databasen och så fort det är fixat så kommer vi att migrera denna med den nuvarande. 

Det är alltså fritt fram att använda sajten som vanligt, och vi jobbar på att få tillbaka materialet som har skapats mellan fredag och måndag.

Vi ber om ursäkt för detta och uppskattar ert tålamod!

Mvh
Team TV

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.