5 Nov, 2017

Bokrecension "Miljonär Innan 30"......

 

Jag har läst ett antal böcker inom så blir du "Miljonär och ekonomiskt oberoende" mm. Haft tanken och skriva bokrecensioner om detta, men inte kommit till skott riktigt. Den är skriven av bloggaren "Miljonär innan 30" och vad jag har förstått så har han sålt en väldigt massa böcker och tjänat en del på det. 

 

Boken vänder sig och passar både nybörjare och lite mer erfarna investerare/sparare. Jag själv hoppade över flera av bokens kapitel och var inte så imponerad av boken. Det mesta om honom kände jag redan till via bloggen. För min del känner jag att det var bortkastade pengar. 

 

Den som verkligen vill ta sitt sparande eller rättare sagt snålande till en extrem hög nivå så finns det många bra tips i boken, såsom äta nudlar på tjänsteresa med jobbet och leta burkar i källaren mm. Du som inte läst hans blogg och nyfiken på hur långt man kan komma genom att snåla lär gilla boken. 

 

Han har ju liksom lyckats bra med sin envisa målmedvetenhet vad gäller sparande och det skall han ha eloge för och även byggt upp en skara läsare som köpt boken. 

 

Topp 3 punkter som jag tyckte var bra är;

  • Hans envisa målmedvetenhet och i sitt val av sin egna unika väg.
  • Extrema spartips som tar dig till nivåer som du nog inte kommer att kopiera.
  • Lättlästa språkbruket

 

Boken får en 4 på en skala av 10 från mig. 

 

Ni som följer mig på twitter har nog sett att jag lottar ut den här boken och har chans till att vinna den om ni följer mig på Twitter och Retweetar min tweet om utlottningen.​

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.