27 Nov, 2017

Nytt investeringsprojekt 5000 kr

 

Jag letar alltid efter nya investerings projekt och nya sätt att kunna utöka min månatliga positiva kassaflöde. Det är en av anledningarna till att jag nu öppnar ett konto hos Lendify.

Jag börjar med en investering på 5000 kr och sedan fortsätter månadsspara ett mindre belopp varje månad. 

 

 

Jag har läst om Lendify på media och lite andra investeringsbloggar och tagit själv reda på så mycket som möjligt, jag har gillat det jag läst. Jag har nu gjort min första investering och kommer såklart att göra månadsvisa uppföljningar.

 

Lendify är ett bolag som kopplar ihop investerare och låntagare i en användarvänlig plattform. Med andra ord så lånar privatpersoner ut pengar mellan varandra och företaget har tillstånd från Finansinspektionen. Lendify ser sig som en seriös långsiktig utmanare till bankerna. Se här videon där Börspodden träffar Lendify. 

 

Inlägget är skriven i samarbete med Lendify.

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.