6 Dec, 2017

Månadsrapport - 12 270 kr

 

I både September och Oktober månad så resulterade kontona över 50 000 plus och den här månaden (November) gick inte alls lika bra. Det jag kan glädjas mig åt är att jag slog SIX Portfolio Index. Sharpekvoten står vid stabila 2,02 och har pendlat runt 2 strecket under hela året. 

 

Senare under veckan ska jag redovisa mina utdelningar för månaden som gått. I något tidigare inlägg har jag även nämnt att jag äger en ETF som följer Bitcoin priset och där har jag nu en avkastning på ungefär 350% och det platsar nu bland mina 10 största innehav. Jag kommer göra månadsvisa uppföljningar angående den investeringen.

 

Snart är det även dags att summer årets utdelningar och sätta nya mål för nästa år!  KronanTillMiljonen har redan räknat ut sina preliminära utdelningar för 2018.

 

Jag har ökat mycket i Bravida och nu äntligen ligger jag på plus där.

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.