23 May, 2018

Ny smart ekonomi app - Zlantar

*Inlägget är skriven i samarbete med Zlantar.

 

Zlantar är en ny smart ekonomiapp som samlar din ekonomi och alla dina avtal på ett och samma ställe. Jag gillar bra appar som har med privatekonomi att göra och just den här appen är unik på det sättet att den samlar och känner av dina avtal via dina betalningar. 

 

 

Ovan är en bild över mina avtal för kategorin Boende&Hushåll.Snygg och smidigt! Självklart kan man även göra en månadsbudget. Månadsbudgeten är jättebra om man vill hålla koll på sin egna budget så att man inte överskrider sina uppsatta mål inom t.ex mat, boende, transportkostnader och shopping.

 

Appen hjälper mig med delar av mitt "Sparaklokt" motto, som lyder; Låg Belåning, Låg Konsumtion, Hög Sparkvot och Kontinuerlig Investering i "Utdelningaktier".

 

En rolig detalj som ökar motivationen att få koll på sin ekonomi och som jag inte sett hos några andra ekonomi-appar är att man varje månad har chansen att få en räkning betald av Zlantar. Ju mer aktiv jag är och bättre koll jag får på min ekonomi desto större chans har jag att få delta i tävlingen.

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.