16 Jul, 2018

Bäst i veckan!

 

En ny vecka full av bra blogginlägg har tagit slut och även om det blir lite färre inlägg under sommaren så har vi inga som helst problem att hitta ett antal läsvärda inlägg att rekommendera. Däremot kan vi hamissat något och då vill vi såklart ha er hjälp att tipsa i kommentarsfältet.

Frihetsmaskinen har varit borta från bloggandet och Twitter ett tag och det visar sig att han är på semester i fjällen. Låter härligt. Gött också att du är tillbaka maskinen! 

Castellum har rapporterat i veckan och Lundaluppen har skrivet om raporten på en pedagogiskt och väl sammanfattat sätt. 

Utdelningsseglaren skriver en rapport från första sommaren utan jobb. ”Första sommaren som fri”. 

Egon skriver om Scandic. Om jag inte minns fel så är Stena storägare där och de brukar veta vad de gör när de investerar. 

Onkel Tom funderar över vem det är mest synd om och även om han inte ger läsarna något facit så tycker jag att han resonerar intressant kring bönder och pensionärer. 

Vill ha allt säger upp lite abonnemang och det är ett riktigt bra spartips som de allra flesta kan ta till sig. Vårt tips är att se över sina abonnemang frekvent och se till så att man har de man behöver och använder. 

Per Penning skriver träffsäkert och klokt om valet i höst (utan att bli politisk).

Om kvalitetsbloggaren och Twitters retsticka nr 1 Chansar Mest hade bemödat sig med att skriva ett inlägg så hade det såklart varit grymt läsvärt och då hade vi haft en länk till det här. ;)

Själva har vi skrivit om JM och lite annat men de mest lästa inläggen är de gamla vi skrivit om personer som säljer dyra kurser (gärna till nybörjare). Dessa inlägg har blivit en del i en hätsk diskussion på Twitter.

Hoppas ni uppskattar alla dessa läsvärda inlägg som tillhandahålls helt gratis till alla läsare.

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.