30 Jul, 2018

Veckans materbjudanden - v31

Ny vecka, nya möjligheter. Jag tyckte det var ovanligt mycket folk i rörelse när jag nyss var ute på min morgonpromenad. Verkar vara ett gäng stackare som börjar jobba efter semestern idag. Hoppas du inte är en av dessa.

Ny vecka betyder också nya erbjudanden från matbutikerna. Lite dålig bredd den här veckan, men den dåliga bredden lyfts upp av två riktigt starka toppar. Svensk nötfärs för 49,95 kr/kg och flintastek för 29,90 kr/kg är chanser man inte får speciellt ofta.

Nu med grill/eldningsförbud på många håll vill jag berätta att flintastek på en plåt med ett bakplåtspapper och in i ugnen bara så har ni en riktig delikatess. Är ni riktiga finsmakare som vill lyxa till det så ta en sväng förbi Willys och köp en burk bea också. Vitaminer är viktig även på sommaren så glöm inte lika mycket blomkål som kött på tallriken. Till det dricker man lämpligtvis en burk Pepsi Max inköpt för under 3 kr. Där har ni en 70 kronorsmåltid för 10 kr.

City Gross:
Nötfärs (svensk) 49,95 kr/kg (du behöver handla andra varor för 150 kr för att få detta pris)
24 burkläsk 69,95 kr

Coop Forum:
Färsk laxsida 109 kr/kg (medlemspris)
Ost 39,90 kr/kg
Kycklingfärs 800 gram 49,90 kr
Blomkål 15 kr/kg

Ö&B (till och med onsdag)
24 burkläsk 69 kr
Ladda kolsyrepatron 39 kr

ICA MAXI
Flintastek (svensk) 29,90 kr/kg
Färsk vitkål 7,90 kr/kg
Oreo kex 10 kr

ICA Nära
Gurka 5 kr
Färska hamburgare 450 gram 29,90 kr
Kladdkaka 15 kr

Willys
Örneborgs Bearnaise 7,90 kr
2 avocado 12 kr

Så nu är det bara ut och fynda!

Jag har noterat att det varit en del snack om lagom storlek på buffert på sociala medier. Så imorgon kommer ett inlägg med mina tankar om det. Tänk gärna lite själv på hur stor buffert du har och dina tankar/motivering till just den buffertstorleken fram till imorgon. Så kommer min syn på det hela då. Jag har nämligen tänkt om lite på senare år.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.