3 Aug, 2018

Risk Intelligence kraftigt övertecknade

 

Risk Intelligence IPO

Den 17 augusti kommer Risk Intelligence att noteras på Spotlight (fd Aktieporget) och med tanke på hur många som ville köpa deras aktier i samband med noteringen finner vi det sannolikt att det kommer bli en liten uppgång när handeln startar. Inte mindre än 1772 personer tecknade sig för aktier i det lilla bolaget. På den offentliga delen tecknades aktierna till 771 % och om vi räknar med hela erbjudandet där ett flertal personer gått in och garanterat sig för att teckna landar teckningsgraden totalt på 379 %. Ett minst sagt stort intresse och även om det inte säger något om företaget i sig tror vi som sagt att det kommer bli en intressant första handelsdag den 17 augusti. 

Tilldelning

Företaget har beslutat sig för att tilldela aktier i poster om 700 st vilket var minsta möjliga post. Urval kommer ske via lottning. När tilldelning sker är fortfarande oklart men det är inte ovanligt att tilldening meddelas just innan första handelsdagen så vi gissar på att det kommer besked kring 15-16 augusti. Mer info finns att hämta hos Risk Intelligence.

Uppdatering: Ser ut som jag fick 700st i tilldelning!

Hoppas att ni som tecknade er får tilldelning. 

 

Läs mer om Risk Intelligence:

Dags för en ny IPO - Risk!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.