14 Aug, 2018

Idag är det ingen vanlig dag..

Nej för det är Aktiepappas födelsedag, Hurra Hurra! Vi fyller två år i dag! Tiden går som känt fort, i bland för fort i vissa avseenden. 

 

 

Det var 14 augusti 2016 vi publicerade vårt första inlägg på bloggen och sedan har det bara rullat på. När ni läser det inägget så inser ni kanske även varifrån namnet på bloggen kommer ifrån. Om vi skulle vara smarta och branda oss så skulle vi kanske valt ett annat namn som var lite bättre ur SEO-synpunkt men några sådana tankar hade vi inte. Att vi började blogga kom egentligen lite ur ett skämt efter att vi läste flertalet aktiebloggar och tyckte att det där borde vi kunna göra bättre i en kombination med att vi ville dokumentera våra köp och försäljningar. Alltså en slags dagbok! 

Fram till dagens datum har det publicerats både ett och två inlägg. Om någon hade frågat hur stor bloggen skulle vara i dag när vi startade den så hade vi nog inte i den livligaste fantasin kunnat tro att den skulle blivit så här stor och läst av så många. Efter att ha skrivit på googles plattform Blogger i ett och ett halvt år valde vi i somras att  flytta bloggen till Tradevenue i juli och fick i det inlägget en del kritik för det vilket var oroväckande men med facit i hand var det ett väldigt lyckat beslut! Tradevenue funkar fint och vi har fått lite av en nytändning med fler inlägg än vanligt vilket vi hoppas att ni som läser uppskattar.

Bloggen har faktiskt gett oss väldigt mycket under de här två åren, kunskaper bland annat men framför allt många nya bekantskaper. Både från läsare och via Aktiepappas Twitterkonto! Vi har samtidigt lärt oss väldigt mycket under resan och vi har haft väldigt roligt!

Stort tack till alla er som läser och kommenterar på bloggen!

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.