14 Aug, 2018

Val 2018 - Så röstar jag.

 

Magnus Andersson alias @Lou_Mannheim lade ut för några dagar sen en omröstning på Twitter och frågan var hur Finanstwitter skall rösta. Om det är så att du inte har ett Twitter konto rekommenderar jag att du skaffar ett och följer intressanta profiler så som @Lou_Mannheim.  

Nedan kan ni se att resultatet för omröstningen domineras av Moderaterna och även min röst kommer gå till Moderaterna. Man kan helt klart dra den "slutsatsen" att de aktieintresserade privatinvesterare kommer att rösta på Moderaterna. Däremot vet jag inte om det är statistisk signifikant.

 

Jag kommer att rösta på Moderaterna och det är mer att jag använder mig utav uteslutningsmetoden när jag kommer fram till mitt val. Skulle aldrig tänka mig att ge en röst till Sverigedemokraterna eller Vänsterpartiet. Sedan vill jag ge min röst till ett större parti och då återstår Socialdemokraterna eller Moderaterna.

Resultatet blir då Moderaterna :). Ungefär som att räkna ut direktavkastning :).

 

 

Hur kommer ni att rösta?

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.