19 Aug, 2018

Veckorapport +23 960 kr

 

 

Veckans utveckling var väldigt positivt för mig och depån presterade till och med bättre än SIX Portfolio Return Index, som resulterade i +23 960 kr. Mina utländska innehav har varit den starka biten i utvecklingen, men även de svenska aktierna har stigit ordentligt. Jag är på plus i år med 5,52% och strategin med utdelningar är att betala av på Superlånet och nyinsättningar hamnar i Ränte/Obligationsfonder. Med andra ord så har jag tagit en defensiv roll.

 

Försöker att leva efter mitt motto som lyder; Låg Belåning, Låg Konsumtion, Hög Sparkvot och investering i utdelande aktier med låga courtage avgifter. Ni kan se hela min portfölj via länken. 

Courtage: 8 kr
Förvaltningavgift i år: 0,34%
Utdelningar: Realty Inc 
Ökat: Evolution Gaming
Sålt:  SKF, Atrium Ljungberg och Hufvudstaden (Endast i Bolåneportföljen för att hämta hem lite vinster)
Krigskassa(Likvider): 4,4% av Aktieportföljen

 

Vill lyfta upp mina Köp/Sälj för Atrium Ljungberg med det här inlägget som är mitt 6:e största innehav. Försäljningen är väldigt liten andel (se ovan). Se även min analys jag gjorde för ett tag sedan och ett kortare inlägg vid Q1 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.