21 Aug, 2018

Dotterns utdelningar uppe i 2314 kr

 

 

Min dotter är fyller 11 år nu i November månad och redan nu så får hon ungefär 193 kr i månaden i utdelning. Det är väldigt bra kämpat för att vara en 11 åring :). Hon är väldigt ekonomi smart och jag är inte alls orolig för att hon i framtiden blir en "Lyxfällan" individ, snarare tvärtom.

För drygt 1,5 år sedan så drog jag upp ett litet experiment med henne, om en blogg som hon kan skriva ett inlägg i då och då. Tyvärr har det bara blivit ett inlägg än så länge, men vi ska nog få upp några fler inlägg inom snar framtid. Jag försöker indoktrinera henne så mycket som möjligt med aktier och utdelningar redan i tidig ålder, så hon kan få sin ekonomiska frihet så snabbt som möjligt. Klicka på bloggen nedan som är hennes.

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.