24 Aug, 2018

Upp som en sol ner som en pannkaka

Idag är de Risk Intelligence som får klä skott för det här gamla inlägget. Risk gick till börsen och övertecknades kraftigt. Den 17 augusti startade handeln och efter att ha övertecknats med ca 700 % var det stora chanser att kursen skulle rusa. Och det gjorde den också. Vi klev ur på 9,10 dkr vilket var en bra bit ifrån dagshögsta. Sen gick det ett par dagar då kursen bara rusade uppåt men sen hände något och i dag handlas aktien strax över 7,50 dkr vilket nära introduktionskursen på 6,25 dkr.

Så här har det allt som oftast varit med IPO:erna de senaste åren. Det blir en rejäl hype de första dagarna och efter en tid svalnar intresset för att handla i aktien och då dyker såväl kursen som likviditeten i aktien. Jag tycker att Risk har en intressant produkt och det ska bli roligt att se hur företaget och aktien utvecklas även om jag inte längre äger den.

 

Läs mer om Risk Intelligence

Rick Intelligence kraftigt övertecknad

Snabb affär i Risk Intelligence

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.