2 Sep, 2018

Aktieträff i Göteborg

 

Dags för en improviserad aktieträff i Göteborg

 

Vi var några Twittrare och bloggare som inte kunde medverka vid den officiella aktiepuben/aktiemiddagen som går av stapeln den 8 september här i Göteborg. För mer info om den kan ni kontakta Revve_Sys på Twitter. Därför var vi ett glatt gäng som träffades för att snacka aktier, investeringar och annat viktigt igår. Vi möttes upp på utegården hos Forssén & Öberg Champagnebar och tog några glas god Champagne och öl. Eftersom deltagarna kom från Stockholm, Halland, Lidköping mm var det lite svårt att tajma och när vi anlände tidigt var redan Att välja Lycka och Aktiejeppe på plats. Strax efter kom Johan och sen hade vi en trevlig stund medan vi väntade på Albin och Gojan. Sa jag att vi väntade länge? ;) Till slut kom de i alla fall och då blev det ytterligare fart på både drickande och samtalen.

Efter ett par timmar med medelhavskänsla på gården begav vi oss till närliggande The Barn för att äta varsin riktigt god burgare. Efter maten var vi några av de äldre och yngre deltagarna som avvek medan 20-åringarna fortsatte att göra stan fram till småtimmarna.

Det blev en hel del snack om allt möjligt så som Twitterprofiler och courtage men om vi ska vara helt ärliga så blev det kanske inte så mycket sagt om enskilda investeringar. Därmed inte sagt att vi inte lämnade tillställningen strax före klockan 24 med en hel del ny information och ett par nya vänner.

En riktig trolig kväll hade i alla fall vi och vi vill passa på att skicka med en uppmaning till alla er som funderat över att träffa era Twitterkompisar i verkligheten – gör det!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.