3 Sep, 2018

Någon flinar på min blogg

Vilken gubbe, nästan lite läskig, som möter mig när jag loggar in!

Jag satt och letade efter ett gammalt inlägg jag skrivit på gamla bloggen. (Den som ligger kvar på Blogspot.) Och döm om min förvåning när en läskigt smilande farbror stirrade på mig från min egen sida. 

Vi har ett samarbete med en reklamsida som själva plockar fram enligt dem relevanta samarbeten som de sen publicerar på vår sida. Vi har normalt inget att invända mer än att det inte ska vara något naket eller oseriöst och den här gången blev det ett gränsfall. Inte för att bilden är naken såklart utan för det andra ;). Det är extra kul att jag hittade reklamen på ett inlägg som faktiskt sågar den aktuella utbildningen som det görs reklam för. Nämligen detta: Född fri - utbildad till ruinens brant. Humor på hög nivå.

Hela grejen får mig att tänka på hur jag ser på reklam: Den produkt som måste marknadsföras så hårt att den syns överallt är sannolikt inte tillräckligt bra för att sälja sig själv. Om det dessutom förekommer stora frågetecken från många experter på området väljer jag såklart att inte köpa den aktuella kursen eller tjänsten. Brister i transparens är ytterligare en anledning till att jag funderar över om detta verkligen är en seriös kurs eller ett seriöst företag. Alla är såklart fria att göra som de vill med sina pengar men jag väljer som sagt att avstå och för er som tänkt lägga 6.000 kr på en kurs utan kursmaterial från en kursledare som mörkar sin egen avkastning och som blockar alla oliktänkande ska jag ge ett förslag. Läs denna kurs istället: (Den är helt gratis.)

Kurs – så lyckas du på börsen

Ytterligare en kurs för den som har humor och som förstår ironi

 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.