9 Sep, 2018

Veckans Bästa Inlägg

En dag som denna är det nästan omöjligt att inte låta politik och valet ha en viss påverkan på veckans bästa inlägg. Inte för att vi är särskilt intresserade av partipolitik men det har varit svårt att missa allt snack om politik den här veckan. 

Först ut är i alla fall Gottodix som i veckan gick ut med infomration om att han byter jobb och kommer lägg ner eller i alla fall pusa bloggandet. Vi gratulerar till nya jobbet på Fortifikationsverket och hoppas att det trots nya jobbet kan finnas lite tid för läsvärda inlägg. Ett riktigt kul jobb har han fått låter det som.

Petrusko har träffat vår favorit Ulf Hedlundh i sin nya podd; Fondpodden. Gå in och lyssna!

Att Välja Lycka har skrivit ett inlägg om skräckupplevelsen han var med om förra veckan, där till och med vi var inkluderade! Tack AVL för trevligt sällskap och ett läsvärt inlägg.

Sparo förutspår valet och ska vi utgå från de första prognoserna så verkar det som om han får fel. Tyvärr... 

Tips på några nya bloggar inom ämnet ekonomi hittar du Gustavs Aktieblogg som sammanställt en kortare lista på de som är värda att följa.

Framtida Rikedom har förstått vad som driver folk att rösta på SD. Tycker det är märkligt att inte fler har förstått det.

 

Hoppas ni alla haft en go helg och att vi får en ny stark regering!

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.