13 Sep, 2018

Bra fart i backen idag

Litet lyft i Skistar

Idag kom en nyhet att DNB tar upp bevakning av Skistar och de börjar med att reka köp med riktkursen 253 kr. Det är ingen dålig köprekommendation det. Aktien stängde på 196 kr i går och just nu är Skistar upp 4,5 %.

Lite roligt att i kommentaren så anger  man att Skistar arrangerar Skid VM i Åre 2019 samt den kommande flygplatsen Scandinavian Mountains mellan Sälen och Trysil (två av Skistars största destinationer). Ganska exakt de anledningar vi angav när vi skrev om Skistar i oktober 2016. Det tog ett tag men till slut fick vårt inlägg genomslag ;). Skämt åsido så anger DNB även att de markområden som Skistar äger är undervärderade vilket kan vara sant. Det ska också nämnas att Skistar de senaste åren gjort ganska stora vinster på fastigheter.

Vi äger aktier i Skistar långsiktigt och ni som läst bloggen ett tag vet att vi gillar deras företagsfilosofi och deras sätt att jobba. Snart är det skidsäsong igen! 

 

Läs mer om Skistar

Skistar – Framtiden ser ljus ur

Bolagstämma 2017

Bolagstämma 2014

Aktieägarförmåner

Skistar delar ut 3,24 %

Skistar (film)

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.