16 Sep, 2018

Bäst i veckan!

Idag är det söndag och det betyder, som alla vet, att det är dags att lista veckans viktigaste och bästa blogginlägg.

Chansar Mest har äntligen publicerat nytt inlägg och han skriver träffsäkert om valet och om sin portfölj. En imponerande portfölj får vi säga.

Att Välja Lycka har gett oss historien om honom själv. Det här är obligatisisk läsning!

I veckan har Apple visat sina nya telefoner och Petrusko har räknat lite på vad man kan köpa istället för en ny Iphone för 18.000 kr. Intressant läsning inte minst för alla yngre som sitter och längtar efter en ny Iphone.

Fermentum vitae (Sofokles) fortsätter sina intervjuer och den här gången är det bloggaren Krösus sork som intervjuas. Intressant att läsa och vi passar såklart på att rekommendera Krösus blogg också. Den är läsvärd!

Vi har i veckan även läst en helt ny blogg (både for oss och ny rent kronologiskt) som heter Besser1. Här har vi i veckan kunnat läsa om investeringsstrategier.

Kronan till miljonen skriver om att Avanza väljer att ändra reglerna för hur man får ändra courtageklass. En bra förbättring av en redan bra tjänst. Vi tackar Kronan för att han skriver om ämnet.

Själva har vi skrivit ett inlägg dedikerat till alla besserwissrar där ute. Det handlar om bostäder och om hur väldigt många tror sig veta att just nu är raset nära. Vissa har sagt samma sak i 10, ja till och med 20 år och kanske får de snart rätt.

Tack för en trevlig vecka och tack till alla bloggare som levererar informatinva och läsvärda inlägg!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.