19 Sep, 2018

Bambuser gick upp 17 %

In och ut i Bambuser

Gjorde en snabb affär i Bambuser. Köpte i igår för 2,19 kr och sålde idag för 2,56 vilket ger en liten vinst på 700 kr. Bara småpengar såklart men då jag tidigare låg back drygt 5.000 kr så har det faktiskt jämnat ut den affären en del. Och även om alla pengar som trillar in är välkomna så är den här typen av handel mest något jag gör för nöjes skull. Dessutom är omsättningen i bolaget så liten att det knappt går att göra några större affärer i den. Jag väljer även att inte skriva om affären innan jag köpt och sålt för att ingen ska komma och ropa "pump & dump". 

Orsaken till att jag över huvud taget klev i in det här bolaget var IPO-hysterin som härjat på börsen en tid. Jag tog en chansning och den gick inte hem och sen var jag för långsam att kliva ur. Nu har dock omsättningen kommit igång och det går faktiskt att handla med aktien även om det rör sig om små volymer. Hittills idag har endast 367.000 st aktier bytt ägare.

 

Läs fler artiklar om Bambuser

90 % nedgång

Tecknade Bambuser

IPO-pappan

 

 

 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.