22 Sep, 2018

Veckorapport -0,29% eller - 5 235 kr

Har som mål att leva efter mitt motto som lyder; "Låg Belåning, Låg Konsumtion, Hög Sparkvot och investering i utdelande aktier med låga courtage avgifter." 

 

Veckans utveckling var i princip oförändrad för den här gången. Jag kan tänka mig att svenska kronans förstärkning gentemot dollarn är en av orsakerna till att kontot presterat sämre än SIX Portfolio Index. Jag är på plus i år med 6,54% och strategin med utdelningar just nu är att betala av på Superlånet och nyinsättningar hamnar i Ränte/Obligationsfonder. Med andra ord så har jag tagit en defensiv roll, men de utdelningar jag får från Castellum ska jag köpa fler aktier av själva Castellum. Via länken kan ni se hela min utdelningsportfölj.

 

Courtage: 0 kr
Förvaltningavgift i år: 0,34%
Utdelningar: Realty Inc, Enbridge och Kraft Heinz
Krigskassa(Likvider): 4,4% av Aktieportföljen
Ökat: Inga transaktioner
Sålt:   Inga transaktioner

 

 

 

Brukar du äta ute på restaurang under helgerna eller vardagar så rekommenderar jag den här appen The Fork , just nu får du 200 kr bonusrabatt  om du använder min kompislänk. Det brukar finnas restauranger där du kan få uppemot 50% rabatt på hela menyn. Kolla in appen.

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.