23 Sep, 2018

Veckans bästa blogginlägg!

Då var det söndag igen och ni undrar säkert vad vi rekommenderar för inlägg den här veckan? Som vanligt har vi sammanställt de mest läsvärda inläggen från veckan som gått men då vi vet att vi inte är perfekta tar vi jättegärna emot förslag på fler läsvärda inlägg i kommentarsfältet.

Slimis har den senaste tiden gjort tvärtemot vad de flesta andra gjort. Han har fyllt på i HM under sommaren och i veckan kom utdelningen när han på en och samma dag gick upp 70.000 kr. Snyggt jobbat Slimis.

Långsiktig investering skriver ett inlägg om hur kassaflödesanalys hänger ihop mer resultat- och balansräkning. Mycket bra och pedagogiskt skrivet. 

Kanaljens blogg har räknat lite på Kapitalförsäkringens försäkringsdel. Ett både intressant och lite humoristiskt inlägg.

Vår kompis Spara Klokt vann blogg-grenen av Investerar SM förra året och har blivit intrevjuad inför 2018 års upplaga av Investerar SM. Eftersom vi är bittra över att inte ha blivit inbjudna till tävlingen deltar vi inte utan vi hejar på Spara Klokt istället. ;)

Miljonärdrömmen skriver om Latour. Intressant med en ny blogg och ett bra inlägg om Latour.

Investacus har publicerat ett välskrivet och läsvärt inlägg om det obelysta investeringssparkontots baksida. 

Vi önskar er en fortsatt fin söndag!

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.