8 Oct, 2018

Medverkan i DI

Som många av er märkt blev jag nyligen intervjuad av Dagens Industri och en artikel har legat uppe på startsidan på di.se med lite olika rubriker sen i fredags. Tyvärr är själva artikeln bakom betalvägg så för de flesta ger nog inte denna länk så mycket. Men lägger ut den ändå för de som kan läsa låsta artiklar. https://www.di.se/nyheter/sparstjarnan-sa-blir-du-ekonomiskt-oberoende-fore-40/. Jag har kollat senaste dagarnas papperstidning men inte hittat något så tror inte jag varit med där. I så fall hade jag tänk fota och lägga upp en bild så hade ni med bra zoom eller stor skärm kunnat läsa.

Resultatet vad gäller bokförsäljning lät inte vänta på sig och för första gången sen våren 2017 klättrade min första bok upp på Adlibris totala topplista, dvs topplistan oavsett kategori. 6a som bäst vad jag råkade se i lördags. Det betyder givetvis också bäst säljande inom kategorin privatekonomi. Även min andra nya bok fick sig ett uppsving. Riktigt kul så klart!

Blir ju alltid lite speciellt när någon annan via en intervju ska sätta ord på tankarna. Men överlag blev det bra och rättvisande tycker jag. Kul att intresset för ett högt sparande och fritt liv finns där ute och att det går att nå nya människor kontinuerligt, även om man själv tänker att de som är intresserade väl redan borde hittat både bok och blogg vid det här laget. Men så är det givetvis inte, målgruppen för att äga sin egen tid är säkert betydligt större än de som själva vet om att de är i målgruppen.

Min första bok "Miljonär innan 30 och pensionär innan 40" hittar ni mer info om här

Min andra bok "Ekonomisk frihet" hittar ni mer info om här

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.