8 Oct, 2018

Mitt bästa talesätt!

 

 

Jag har ett talesätt som jag hörde någon gång för längesedan och som jag ofta tänker på i olika situationer. Jag minns faktiskt inte i vilket sammanhang det nämndens ens men jag minns som sagt själva uttrycket.

”den största mobbaren är inte den som mobbar någon utan den som ser att någon mobbas och som kan göra något åt det men väljer att inte agera”

Man kan kortfattat säga att det handlar om att ta ansvar och om man har många följare, läsare, lyssnare eller tittare så kan man kanske tänka sig att det ansvaret blir lite större. Ungefär som när man är förälder. Då får man ta ett lite större ansvar än man gjorde som ickeförälder. Hoppas att ni som läser bloggen tycker talesättet är bra och att ni tar med er det och att det ska hjälpa er välja rätt i några av livets alla olika vägval. Det är ibland svårt att göra det rätta.

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.