8 Oct, 2018

Uppdatering - Investerar SM

 

Som ni säkert märkt deltar Aktiepappa som en av de inbjudna ”kändisarna” i Investerar-SM. Det här är en tävling där man tradar snarare än investerar, man investerar alltså inte alls långsiktigt i den här tävlingen utan man investerar kortsiktigt. Tävlingen pågår endast två veckor och flera av våra vanliga aktier finns inte med i utbudet utan det är mest hävstångsprodukter som går att handla. Men det finns å andra sidan en rejäl mängd produkter att välja bland. Kul men ovant för oss som sagt.

Som ni ser på bilden är vår strategi ganska försiktig och vi fokuserar mer på att inte göra stora förluster än att göra 100 % vinst. Hittills har vi lyckats att öka värdet på vårt innehav med drygt 5 % på en vecka. Håller vi det här tempot konstant kommer vi ha en riktigt fin årlig utveckling. Vi håller oss till vår strategi och så får vi se vart vi hamnar i tävlingen i slutändan.

Det är hur som helst kul att testa på trading i så här gott sällskap!

 

Läs mer om Investerar SM

 

Vinnare med 6,67 % avkastning

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.