15 Oct, 2018

Veckans materbjudanden v42

Då var det måndag igen efter en rolig helg. Vi hade vår årliga kick-off vilket ni kan läsa om i förra inlägget. Så jag går in i veckan med stor inspiration. Kan också passa på att tipsa om det här trevliga inslaget på svt.se (vet inte om det bara är play eller om det ingår i något program?) om pensionering innan 40.  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sa-sparar-unga-till-pension-innan-40.
Det känns som fokus på området är starkare än någonsin med artiklar i DI, intervjuer i podcaster utanför ekonomiområdet och reportage på SVT. Vi får se om det blir ett svenskt "sparunder" om 10-20 år i stil med det som vi fick när alla ungdomar började spela tennis efter Björn Borg. För sparande och tidig pensionering är ju ett långsiktigt projekt så effekten av nya personer som får upp ögonen idag ser vi tidigast om 10 år, men mer troligt om 15-20 år.

Under dessa år ska ju det dagliga jobbet göras (precis som om man vill bli bäst i världen på tennis), dag ut och dag in. Och få saker är då viktigare än billig mat. Så här kommer veckans materbjudanden. En helt ok vecka med tanke på att vi redan har lagren fyllda av ägg och kyckling sen förra veckan och köpte sjuka mängder lax för 3 veckor sen så även det finns kvar i frysen. Det finns flera godbitar så för egen del blir det nog besök på minst 3 olika butiker den här veckan. Kanske till och med kör mycket rotfrukter hela veckan för att sen göra en sista bunkringen på söndag, det här kan vara sista chansen under hösten med riktigt bra pris på rotfrukter.

Willys
Hel färsk kyckling 19,90 kr/kg 
Pasta 500 gram 5 kr
Falukorv 800 gram 19,90 kr
Avokado 2 för 15 kr
Päron 12,90 kr/kg 

ICA MAXI
Färska hamburgare 450 gram 29,90 kr
Pizzakit 10 kr
Pasta 500 gram 5 kr

CITY GROSS
Nötfärs 49,95
Äpple 9,95 kr/kg
Torskfilé 400 gram 25 kr
Marabou choklad 2x200 gram 25 kr

COOP FORUM
Rotfrukter 3,90 kr/kg

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.