21 Oct, 2018

Veckans Bästa Inlägg!

Här på vår blogg har det varit tyst hela veckan som ni kanske märkt. Anledningen till det är att vi har ett par större projekt som genomförs och har därför fått prioritera de framför bloggen. 

Först av allt vill vi passa på att gratulera vår bloggkollega Kronan till miljonen som firat sin 2årsdag som bloggare. Stort Grattis från oss! 

Castellum som återfinns i Aktieflickvännens portfölj lämnade i onsdags en positiv rapport. En fin sammanställning av rapporten finner ni hos Petrusko.

Sparo har reflekterat och skrivit om shopoholics och dess definition. Vi har diskuterat det här hemma tidigare att oftast handlar det inte om ett sjukligt köpbeteende utan snarare en djupare missbruksproblematik. Utan att generalisera så ser man ofta hur de som är ”drabbade” byter ett missbruk mot ett annat. 

I veckan släpptes AllBright rapporten och den har såklart Framtidsfeministen som brinner för jämställdhet i näringslivet skrivit kort om. Länk till hennes kommentarer om den nya rapporten finns på bloggen.

En nytt begrepp som dök upp för oss var så kallad ”Couchsurfing”. Vad det innebär har 10årsplanen skrivit om i ett inlägg. För den sparsamme kan det vara ett fantastiskt sätt att besöka nya platser billigt, dock är det nog inget vi kommer testa :).

 

Vi önskar er en fortsatt trevlig söndag!

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.