27 Oct, 2018

Veckorapport -1,78% eller - 30 956 kr

Den här veckan slog jag SIX index  och det är jag glad över. Jag är väldigt lugn när det gäller börsen för övrigt i dagsläget och det skulle jag inte varit om detta hände för 3-4 år sen, så det är väldigt positivt för min del. När det gäller utvecklingen under Oktober månad så har mina konton blivit slaktade, men inte lika mycket som OMX index eller SIX index blivit, anledningen är mitt stora innehav i Ränte/Obligationsfonder i bolåneportföljen.

Jag sitter såklart still i båten och fortsätter att göra månatliga insättningar, men insättningarna går in i krigskassan och utdelningar som jag får har jag nu beslutat om att fortsätta att köpa i mina innehav. Jag kan även tänka mig att börja uttnyttja mer av Superräntan som Avanza har i både ISK och KF kontot, men dock bara upp till 0,99% räntenivån.

ISK kontot

KF kontot

 

Courtage: 26 kr
Förvaltningavgift i år: 0,21%
Utdelningar: -
Ökat: Nordea, Twitter och Investor ( Totalt 8017 kr)
Sålt:  -
 

 

Utvecklingen för i år.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.