3 Nov, 2018

Månadsrapport -3,79% eller - 68 777 kr

 

 

I Oktober månad har mina konton sjunkit med -3,79% eller - 68 777 kr. Det har varit en hård och tuff månad för de flesta av oss och nu i slutet av månaden så började det att vända. Jag har faktiskt inte känt någon panik utan bara iakttagit och suttit still i båten. Har tankat på en del aktier och det har varit mest i Nordea. Gamla köp i Nordea syns inte på bilden nedan.

 

Tankar kring framtiden är att fortsätta med månatliga insättningar och köpa om nivån är den samma eller lägre än idag. För helåret ligger jag fortfarande på plus med +3,38% och det känns bra :).

Fortsätter att leva efter mitt motto som lyder; "Låg Belåning, Låg Konsumtion, Hög Sparkvot och investering i utdelande aktier med låga courtage avgifter." 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.