11 Nov, 2018

Veckorapport +0,77 eller +13 610 kr

Den här veckan slog jag SIX index  och det är jag glad över. Det känns lite grann som nedgången har vänt och det verkar inte som om den stora kraschen var just för den här gången. Hur som helst har jag passat på att tanka på en del aktier och då främst Nordea. 

Jag fortsätter att göra månatliga insättningar, men insättningarna går in i krigskassan och utdelningar som jag får har jag nu beslutat om att fortsätta att köpa i mina innehav. Jag kan även tänka mig att uttnyttja mer av Superräntan som Avanza har i både ISK och KF kontot, men dock bara upp till 0,99% räntenivån.

Courtage: 26 kr
Förvaltningavgift i år: 0,21%
Ökat: Nordea
Sålt:  Mr Green, Catena Media

 

Fortsätter att leva efter mitt motto som lyder; "Låg Belåning, Låg Konsumtion, Hög Sparkvot och investering i utdelande aktier med låga courtage avgifter." 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.