4 Dec, 2018

Utdelningar November 3070 kr

 

 

Mina utdelningar för November månad slutade på 3 070 kr och största delen är från mitt stora innehav Investor. Jag kommer inte alls nå mitt uppsatta mål för i år och inte ens nå den utdelning som jag fick förra året. Det har sina orsaker i att jag sålt av innehav med hög direktavkastning och även minskat andelen aktier i portföljen, men jag är inte alls missnöjd för det. Utan de kapital som har tagits ut kommer så småningom placeras i aktier och då kommer tillväxten bli större på mina utdelningar.

När jag redovisar min utdelning så har jag alltid räknat bort min utländska källskatt och det beloppet kommer räknas in när jag väl får dem. Andra bilden nedan visar vad jag fått för utdelning varje månad och snitt/månad rullande årsvis exakt just nu, som är nu uppe på 2975kr/månad eller 4,13kr/h dygnet runt. 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.