3 Jan, 2019

Veckans materbjudanden - v1

Det blev ju lite rörigt med materbjudanden över jul och nyår då de flesta butikskedjor körde erbjudanden som gick över först juldagarna och sen över nyårshelgen, dvs veckans brytpunkt blev på tisdag-onsdag snarare än söndag. Så jag hade nästan tänkt hoppa över den här halva veckan som blev över. Men efter lite påtryckningar i kommentarsfältet så lovade jag återkomma idag med lite bra erbjudanden även denna kortvecka.

Ett tydligt exempel på att det går att spara pengar på maten är att Coop har erbjudande på päron för 15 kr kilot den här veckan vilket kan uppleveas som billigt men samtidigt är hela 50% dyrare än motsvarande erbjudande på Willys (nu kommer någon garanterat säga att det är skillnad på päron och päron, men det bjuder jag på). Inga stora pengar i kronor på just päron, men 20-50% prisskillnad blir mycket pengar över tid.

Om det varit mycket fokus på godis och snacks över jul och nyår så passar ett nyttigare januari bra ihop med erbjudandena som innehåller mycket frukt och grönsaker. Och blir det för dystert med bara morötter och fläskytterfilé kan man liva upp sig själv med en burk lightläsk från Ö&B för 2,80 kr.

Willys
Frysta hallon 500 gram 9,90 kr
Tvättmedel/sköljmedel (stora märken) 14,90 kr
Fläskytterfilé 49,90 kr/kg
Såser bea etc 220 ml 11,90 kr
Päron 9,90 kr/kg

ICA Maxi
Äpplen 10 kr/kg
Morötter 8 kr/kg

City Gross
Apelsiner 12,95 kr/kg
Tandkräm 125 ml 10 kr
Schampo/Balsam 2 för 22
Deo 10 kr

Ö&B
24 pack läsk 69 kr
Duschttvål 500 ml 10 kr

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.