12 Jan, 2019

Veckorapport +2,27% eller 39 699 kr

 

Andra veckan i rad som det blir ett positivt resultat för veckorapporten. Så även den här veckan höjdes konton upp en del och det är bra, finns då lite utrymme med en fallhöjd. Kollade med Avanza Bank om likvida medel tas med i grafen ovan, exempelvis om jag har ett sparkonto med pengar i så tas det kontot med och det verkar stämma. Jag har en del likvider i ett sparkonto och det kan ses i grafen ovan där likvider tas med. Om jag däremot tar ett konto med enbart aktier, som nedan. Mitt största aktiekonto slår jag SIX Portfolio Index och under veckan som gått har jag ökat i Nordea, som finansierats med Supperräntan hos Avanza.

Hur som helst, är nu det viktigaste att se utdelningshöjningar från bolagen som jag äger i. Dessa kommer släppas inom några veckor och det blir intressant att se hur väl jag gissat i inlägget.

 

 

Courtage: 4 kr
Förvaltningavgift: -
Ökat: Nordea, 
Sålt:  Inga transaktioner

Min utdelningsportfölj.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.