28 Jan, 2019

Veckans materbjudanden - v5

Januari har snart passerat och min "diet" med lite bättre kost och nolltollerans på godis och glass har haft önskad effekt skulle jag säga. Jag äger ingen våg och gymmet där jag vanligen tränar har ingen heller, så väger mig rätt sällan när jag tränar på ett annat gym. Men jag skulle uppskatta att jag gått ner runt 3 kg under januari. Jag kör vidare fram till nästa helg då det kanske kan bli lite glass inköpt på City Gross den här kommande veckan. Jag har inte räknat på pengabesparingen av att stå över onödiga inköp men kan blivit en hundring eller två under månaden i utebliven glass/godis och ungefär lika mycket i att det inte blivit någon Cava. 

Så, hög tid att titta på veckans erbjudanden. Jag anger bara om det är medlemspris på Coop då jag tycker det är ett lite större projekt att bli medlem där eftersom det kostar 100 kr (som man visserligen får tillbaka, så ingen stor grej). Men jag utgår ifrån att man är ansluten till Willys + och har ett ICA kort om man är intresserad av billig mat, så det skriver jag inte ens ut. Ska man gå in seriöst för att handla billigt ska man så klart även vara medlem hos Coop och att binda upp 100 kr bör man klara i dessa tider av låg inflation och ränta. 

På tal om medlemskap och kort så har jag noterad att City Gross har gjort någon form av omtag på sin klubb som drivs via deras app. Har inte orkat dra igång med det än. Men det borde jag väl fixa till inom kort antar jag. Någon som testat och kan komma med ett utlåtande? Kommer det grejer i appen som man inte kan se i kampanjbladen?

Veckans erbjudanden som jag tycker sticker ut lite extra är dessa:

Willys
Blandfärs 39,90 kr/kg
Lövbiff 99 kr/kg
Beasås burk 7,90 kr
Avokado 2 för 15 kr
Pepsi 3x1,5 liter 29 kr

ICA Maxi
-

Coop Forum
Nötfärs 49,90 kr/kg (medlemspris)
Ost 49,90 kr/kg
Bananer 15 kr/kg
Skinkstek 49,90 kr/kg (medlemspris)
Potatisbullar 800 gram 10 kr (medlemspris)

Citygross
Apelsiner 12,95 kr/kg
GB glass daim etc 20 kr
Ananasringar konserv 5 kr

Som vanligt är jag tacksam för om ni som har bättre koll på Lidl eller Hemköp kompletterar i kommentarsfältet.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.