31 Jan, 2019

Utdelningar Januari 270 kr

Nytt år och nytt utdelningsmål med strävan efter att få till en utdelningstillväxt på 10%, från 36 298 kr till 40 000 kr. Jag kan inte direkt säga att året börjat bra och mina totala utdelningar hamnade på ynka 270 kr från Hemfosa Pref och Klövern Pref, men det är med en optimism som jag ser de kommande månaderna. Den här månaden har man inte varit missnöjd med att vara aktieägare och jag har sett portföljen växa och växa, men det allra viktigaste är ju ändå att innehaven INTE sänker utdelning. Väldigt nöjd med utvecklingen hitills och mina köp under hösten och i början av året kommer definitivt ge resultat i framtiden.

 

 

Bilden nedan visar utdelningar jag fått varje månad sedan 2016 och röda linjen innebär det jag fått Snitt/månad rullande årsvis.

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.