10 Feb, 2019

Fortnox - Småföretagens bästa vän, 38% avkastning.

Jag har en liten enskild firma som ger mig en extra klirr i kassan. Den är inte så jätte stor med en massa omsättning, men ändå så genererar det en del pengar in i kontot. Det bokföringssystem som jag använder mig av heter Fortnox - Småföretagens bästa vän och i år hade jag 33 verifikatoner. Jag måste verkligen påpeka att det är hur enkelt som helst att använda och jag är väldigt nöjd med det. Gillar att ta ut rapporter och typ likviditetsrapporter fastän det är små pengar det gäller. Jag som gillar siffror tycker det är ganska häftigt och roligt att göra det.

 

 

Hur som helst så äger jag även en liten post i Fortnox till ett värde av 10 000 kr med en total avkastning på 38% och vill ju köpa mer, men aktien stiger hela tiden känns det som. Bra produkt har de i alla fall, så får jag se om jag köper på mig lite fler aktier senare.

 

Sparaklokt finns nu även på Facebook. Skulle uppskattat om ni följde/gillade sidan där.

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.