16 Feb, 2019

Veckorapport +46 310 kr eller +2,89%

I veckan som gick hade Hufvudstaden, Atrium Ljungberg och Bravida sina bokslut och redovisade året utdelningar. Kommer kommentera boksluten i några inlägg nästa vecka. Alla bolag höjde och för min del så är det mycket positivt så klart. När jag snabbt tittade igenom mina innehav så tror jag att de 8-9 största bolagen höjt sina utdelningar. Det är väldigt bra och det är just såna aktier som jag vill ha i portföljen.I förra veckorapporten nämnde jag att min största prioritering är att undvika förlorare än en att hitta vinnare i min strategi, det är min strävan. Så här långt i år har jag lyckats väl med det. 

För veckan som gick avslutades fredagen exceptionellt bra, då mitt 3:e största innehav Bravida steg med hela 10,9% efter presentation av fjärde kvartalsrapport där företaget gjorde sitt bästa resultat någonsin. I veckan köptes Coca Cola, BMW, Sagax Pref och Cloetta för totalt 10 000kr. Inga säljtransaktioner gjordes och belåningsgraden höjdes en procentenhet till 13,2%.

 

Mina konton har jag hos Avanza och om du är intresserad av att börja sköta dina investeringar och sparande själv kan jag rekommendera ett konto hos Avanza (*Affiliatelänk).

 

 

Courtage:  24 kr
Förvaltningavgift: 0,25%
Belåningsgrad: 13,2%
Köpt: Coca Cola, BMW, Sagax Pref, Cloetta
Sålt:  Inga transaktioner

 

 

Sparaklokt finns nu även på Facebook. Skulle uppskattat om ni följde/gillade sidan där.

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.