24 Feb, 2019

Veckorapport +1,19% eller 17 354kr

Ännu en vecka är förbi för i år och även denna vecka slutar positivt. I fredags hade Kraft Heinz sitt bokslut och aktien dök med hela 27%. Tyvärr så äger jag faktiskt Kraft Heinz, men innehar en väldigt liten post som tur är. Tänk om man hade stora poster i Ratos, Swedbank och Kraft Heinz nu när de typ störtdykt under året. Visst är det en udda kombination att äga, men inte helt omöjligt att man skulle haft större poster i just dessa företag.

Jag måste fortsätta min strävan att undvika de stora förlorarna än att hitta vinnarna. Är nöjd med utvecklingen i år och har nu fört över mina likvider till ett Nordax konto, som jag skrivit tidigare om. I veckan gjorde jag såklart några dipp köp i Swedbank. 

 

Mina konton har jag hos Avanza och om du är intresserad av att börja sköta dina investeringar och sparande själv. Kan jag rekommendera att öppna ett konto hos Avanza (*Affiliatelänk).

 

Courtage:  4 kr
Förvaltningavgift: 0,25%
Belåningsgrad: 13,2%
Köpt: Swedbank, Nordea
Sålt:  Inga transaktioner

 

 

 

Sparaklokt finns nu även på Facebook. Skulle uppskattat om ni följde/gillade sidan där.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.