1 Mar, 2019

Dagarna är räknade för Bonnen!

 

 

 

Har ni sett Uppdrag gransknings program om Swedbank och dess Baltiska eskapader? Om inte finns det länk till dem nedan. Vi har sett dem och kan konstatera att om skumma personer vill slussa pengar genom olika banker så kommer det alltid vara några miljoner som går via Swedbank. Det samma gäller Nordea och SEB. Det kommer aldrig att gå att hindra allt sånt. Speciellt inte när det är presidenter och andra personer med hög social status. Att däremot först gå ut och slå på stora moraltrumman när Danske bank sitter i skiten i höstas när man inte har rent mjöl i den egna påsen är bara korkat. Eftersom Swedbank vet att det inte går att vara 100 % ren som bank så är det hål i huvudet att gå ut på det sättet som Swedbank gjorde i höstas.

Nu när SVT gör sin granskning och kommer och ställer frågor väljer VD att skicka fram en stackars liten kille som inte bara ser smått retarderad ut, han framstår som just det när han öppnar truten också. Visst, han har bakbundna händer av banksekretess och SVT har säkert klippt intervjun så han ska framstå i dålig dager men ändå. Han är PR-chef för en av Nordens största banker. Han borde klara sig bättre! Jag tycker inte Swedbank har gjort något uppseendeväckande kring själva penningtvätten egentligen men de har agerat fegt och jag utgår från att Bonnesen snart kommer ersättas. Lägger man där till att de gick ut och varnade de 15 största ägarna för den här stormen anser jag att förtroendet är förbrukat! Jag anser att alla ägare ska få samma information samtidigt och Bonnesen måste gå.

Swedbank har ju haft möjlighet att träna på förtroendekriser men det är uppenbart att de inte gjort det…

 

Läs mer om Swedbank och penningtvätt:

https://tradevenue.se/Aktiepappa/nytt-avsnitt-av-uppdrag-granskning-swed...

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.