5 Mar, 2019

Vad händer i Odd Molly egentligen?

        

 

Den senaste veckan har klädföretaget Odd Molly rusat på börsen. Ingen verkar ha någon kunskap om vad som hänt eller varför kursen rusar. Bolaget har till och med själva gått ut och uttalat sig om att de inte vet vad som händer. I spåren av retaildöden har Odd Molly gått kräftgång på börsen under en längre tid men de senaste veckorna har det som sagt vänt och kursen är senaste veckan upp med 129 % trots en nedgång på 3 % igår.

Det ligger nära till hands att tro att det antingen finns en läcka om något i bolaget, ett bud eller en omvänd vinstvarning som är på gång. Det kan även vara ett rykte om en läcka eller liknande. Inget verkar dock ha nått ut ordentligt och det ska bli kul att se vart det här landar. Omsättningen har varit förhållandevis hög vilket utesluter ett chicken race ala Svolder A. Det verkar som om Swedbank har agerat nettoköpare igår. Kanske har det något med penningtvätt att göra? ;)

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.