7 Mar, 2019

Är ni aldrig nöjda?!

 

Det är svårt att vara politiker!

 

 

De senaste veckorna har vi kunnat läsa om hur dåliga politiker är på att investera och att äga aktier. Knappt någon äger aktier och endast några stycken äger fonder. Nu i veckan hörde vi om en politiker som gjort tvärtom och faktiskt investerat i aktier. Inte bara en gång heller utan hon har fyllt på  med nya aktier i en nyemission också. Det är nästan lite överkurs. Men tro nu inte att investerarkollektivet blir glada då. Nej nej, då är det också fel och stackars Maria Wetterstrand får skit för att hon gjort bra affärer på sina Cortus Energy. 

Samtidigt som Wetterstrand suttit i styrelsen för Cortus har hon för regeringens räkning utrett frågor som i allra högsta grad påverkar Cortus energi och jag är en av de allra första att rikta kritik mot den här typen av agerande men jag kan samtidigt inte låta blir att småle åt att inget MP gör verkar bli rätt. Eller så gör de helt enkelt allt fel, inklusive investeringar. Marias utredning och ägande har i sin tur eldat på kursen och småspararna köper Cortusaktier för fullt samtidigt som kursen rusar.

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.