9 Mar, 2019

Så gjorde jag när börsen sjönk kraftigt Oktober 2018

Det är alltid intressant och se bak i tiden på hur man betedde sig vid nergång och uppgång av börsen. Mellan Oktober förra året och fram till årskiftet sjönk kurserna kraftigt och jag titta tillbaks i mina värdepapperstransaktioner för att se hur mitt beteende var. Mellan dessa månader så gjorde jag ett nettoköp av aktier för 50 000 kr och merparten på nästan 90% är köp i Nordea aktien. Jag ökade helt enkelt köp transaktioner och det mesta finansierades utav Super räntan hos Avanza.

 

Gjorde jag då ett bra beslut?

Jag anser att det var bra beslut och köpte mycket aktier när det plötsligt blev mycket billigare. Sen kan det bli så att det nu sjunker ännu lägre än mina köp kurser i framtiden, men mina köp var ändå bra då jag undvek att köpa på topp vid Oktober och tryckte in mer kapital vid dippen.

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.